fbpx

Porter Robinson udgiver ny single og annoncerer endnu et album

Foto: Dan Reagan (pressebillede)

Med en japansk inspireret musikvideo fejrer den succesfulde amerikanske sangskriver Porter Robinson nyfunden inspiration. “Musician” er en hyldest til fremtiden, og handler om, at der er håb for os alle.

Amerikanske Porter Robinson har efterhånden været i gang med sin musikalske karriere længe. Med tre album, et hav af singler og mange millioner streaminger, er han efterhånden rutineret indenfor branchen. Dog er det syv år siden, der sidst udkom et album fra Robinson. Men nu bryder han albumtørken og annoncerer at hans næste album, Nurture, udkommer d. 23. april.

Fra albummet kan vi allerede nu hygge os med sangen “Musician”, der er en hyldest til fremtiden og de muligheder Porter Robinson er sikker på den bringer. Desuden har han også udgivet en musikvideo til sangen, og den er produceret i den klassiske japanske anime-stil, og er instrueret af de japanske instruktører Waboku og Mah. Se musikvideoen her
Og lyt til “Musician” her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com