fbpx

PREMIERE: CHIVVY afslører artsy musikvideo i bedste smalfilmsstil

Foto: Jakob Ivar Ekvall (pressebillede)

Den svenske indie-trio, CHIVVY, er i fuld gang med at opbygge deres nye musikalske udtryk. Med et nyt label, et nyt bandnavn og tre skønne singler i bagagen, sætter de kurs mod stjernerne. I dag har vi fået æren og fornøjelsen af, at have dansk premiere på musikvideoen til deres nyeste sang “Deeper Blue”, som illustrerer CHIVVYs nye image helt eminent.

I sidste uge udvalgte vi CHIVVY til at være én af vores tre favoritter på vores playliste over Nordiske Hits. Du kan i den forbindelse læse vores rosende ord om singlen “Deeper Blue” lige her. Før i tiden kunne CHIVVY opleves under navnet The Tape, som nu ikke længere er aktivt. Bandet som spiller behagelig indie-pop -og rock, har ombygget både deres auditive og visuelle udtryk, hvilket kan opleves på deres nye musikvideo.

Videoen til “Deeper Blue” er instrueret af Jakob Ivar Ekvall, og er skudt med det helt særlige Super 8 film format, der er en slags smalfilm. Videoen illustrerer nostalgi og afsavn gennem blide scenarier af trioen, der skiftevis krammer, hviler på stakke af roser og danser henslængt. De forskellige klip er optaget med foranderlige farve-filtre, som skifter mellem at være dybe blå, til iøjnefaldende røde og støvede gule. Det er en smuk og æstetisk video, der inviterer seeren til at dvæle ved de skønne og rolige billeder.

Du kan se den absolut uimodståelige musikvideo lige herunder:

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com