fbpx

PREMIERE: Sært Skarn ude med energisk og inderlig live-session

Foto: PR (pressebillede)

Det aarhusianske band Sært Skarn er en modreaktion på konkurrencekulturen, og de vil med deres musik skabe et rum, hvor de er nærværende i nuet. I den nye live-session til singlen “Når Du Ser Mig I Øjnene” tager bandet nærvær og inderlighed til en helt nyt niveau.

I fredags udkom Sært Skarn med debutsinglen “Når Du Ser Mig I Øjnene”, og i dag har vi æren af at have premiere på en forførende live-session, som bandet optog, da de indspillede debutalbummet i Finland-studiet i Aarhus. 

Live-sessionen byder på dyb koncentration fra de fire bandmedlemmer, da sangen taktfast bliver slået an af den særdeles dygtige trommeslager. Så begynder det længselsfulde guitar-riff, der hurtigt får selskab af forsangerens inderlige jamren. Det ligner næsten, at de fire musikere er i en form for ekstase, og lydsporet er så detaljerigt og indøvet, at man næsten tror det er løgn. Om sangen fortæller forsanger, Mathias Winther selv:

– “Når Du Ser Mig i Øjnene” er skrevet ud fra oplevelsen af at blive fundet, når man mest har brug for det. At blive set og forstået, når det man selv ser i spejlet virker fremmed. Denne livesession er optaget i de samme dage, som vi indspillede vores kommende album, og vi ser det som en mulighed for at vise endnu mere af os selv og invitere lytteren med ind idet rum, vi skaber, når vi spiller sammen.

De 5 minutter flyver afsted i selskab med Sært Skarn, for man bliver fra første sekund draget ind af deres passion og inderlighed. På redaktionen glæder vi os meget til resten af debutalbummet Farvel lander på streamingtjenesterne. Læn dig tilbage, og lad dig forføre af den vilde video til “Når Du Ser Mig I Øjnene”:

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com