fbpx

PREMIERE: Tomas Høffdings nye musikvideo er en hyldest til de glimt af livet, hvor alting føles ekstra vildt og vigtigt

Foto: Dennis Morton (pressebillede)

Det er med stor fornøjelse, at vi er med til at præsentere Tomas Høffdings spritnye musikvideo til sangen “Månesyg”. I begyndelsen af 2021 udkom WhoMadeWho-forsangen med sin debuterende soloudgivelse i form af albummet ‘Ild, Drømme, Frihed og Fred’, hvorpå man selvfølgelig også finder “Månesyg” – et nummer der, i følge Høffding selv, er arnestedet for hele pladen.

Med den anmelderroste debutplade i ryggen, står Tomas Høffding stærkt, og er klar til at fremvise musikvideoen til “Månesyg”. Sangen er den første dansksprogede i rækken, og den handler om at hive sig selv ud af trivialiteten og hverdagen, i længslen om at mærke de glimt hvor livet bliver vildt, farligt, smukt og vigtigt. Lyrikken rammer følelsen af at ville storme væk fra normaliteten og simpelthen bryde fri i dans, løb, skrig og sang. Sangteksten bor som en slags undertekstspor i musikvideoen, så man virkelig kan smage på de livgivende ord, mens man nyder videoens portrættering af Tomas Høffdings månesyge.

Musikvideoen introduceres med seks ord skrevet med versaler: DET ER LIGE NU DET SKER. Ordene klinger i seerens baghoved, som en slags mantra for sangens inderste budskab, alt imens videoen skiftevis portrætterer Høffding, der cykler rundt i Københavnske gader om natten, og en dansende fyr i læderjakke og dyremaske, der opløfter stemningen.

Typisk forbindes ordet ‘månesyge’ med varulve der om natten skifter fra deres generiske menneskekrop, til den ukontrollerede og farlige ulve-eksistens. Den slags forvandling fra almindeligt til ekstraordinært liv, er også essensen af musikvideoen til “Månesyge”. Den kommer med en trang til at udforske verden, og være sulten på livet i alle dets uforudsigeligheder. Vi er betagede af den vilde video, og opfordrer stærkt til, at man giver sig selv et øjeblik til at opleve den. God fornøjelse!

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com