fbpx

Sebastian Lind giver dig det sidste skub ind i foråret

Foto: Sebastian Lind (pressebillede)

Med sin nye single “The Mood” taler den dygtige sangskriver Sebastian Lind ind, i en situation vi alle kan relatere til. Med en lækker, poppet og optimistisk stemning, giver singlen dig lige det sidste du har brug for, for at komme godt ind i foråret.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

I en tid hvor langt de fleste kan nikke genkendende til følelsen af at savne socialt samvær, rammer Sebastian Linds nye single “The Mood” plet. Nummeret handler om rutiner, der bliver for rutineprægede. I en poppet indpakning beskriver Sebastian Lind følelsen af at savne sine venner og se sin egen hverdag gå i ring. “The Mood” er underligt nok ikke en kommentar til den nuværende corona-situation. Men nu når den udkommer midt i den hårde nedlukning, er det svært ikke at koble den dejlige sang sammen med den dumme pandemi.
“The Mood” er flot bygget op af synthesizere og et tung beat, og den unge sangskrivers vokal passer perfekt ind i den poppede ramme. I fremtiden kan vi glæde os til mere fra Sebastian Lind. “The Mood” er nemlig første resultat af den EP, han arbejder på at i øjeblikket. Lyt til “The Mood” her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com