fbpx

Seje færøske Konni Kass er ude med lækker single

Foto: Beinta á Torkilsheyggi (pressebillede)

“Nighttime” har en boblende let energi og et funky beat. Kom i godt humør med den seneste single fra den seje færing.

Konni Kass har delt sin seneste single “Nighttime” med omverdenen. Det perlende lydbillede giver massere af plads til Konni Kass der kan demonstrere sit vokale talent. “Nighttime” er første single fra det kommende album Diplopia som vi kan glæde os til. Diplopia er opfølgeren til debutablummet Haphe, der fik en varm modtagelse da det udkom i 2016. Konni Kass’ lyd er inspireret af pop, R ‘n’ B og soul, men man fornemmer stadig en snært at den uhåndgribelige nordiske lyd i hendes musik.

Lyt til “Nighttime” på Spotify og Apple Music.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com