fbpx

Seje Glüme udgiver ny single og annoncerer debutalbum

Foto: Ryan McBride (pressebillede)

Fra sin base i LA har Glüme udsendt en musikvideo til sin nye single, og så er vi så heldige at der kommer et album til april.

Glüme er aktuel med sin single “What Is A Feeling” der har en gennemgående pumpende bas der fungerer godt med den lyse vokal. Hendes debutalbum får titlen The Internet og udkommer den 30. april. Glüme fortæller om sin single:

Der var en gang en læge der sagde til mig, at mine følelser skadede mit hjerte mere end de hjalp mig. Jeg forlod lægen med et ønske om, at rive mine følelser i småstykker og smide dem i skraldespanden. Jeg undersøgte mine følelser fra fysiske og filosofiske perspektiver for at se om jeg kunne overvinde dem, men det var ikke muligt.

Hvis du har lyst at høre musik fra en med følelserne ude på tøjet, så skal du se musikvideoen her eller lytte på Spotify.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com