fbpx

Soleima er gået sammen med MØ og Vasco om ny single

Foto: Darren Ankenman (pressebillede)

Det første udspil i 2021 fra Soleima bliver den sidste tilføjelse til hendes seneste album – og dermed er albummet nu udkommet i en deluxe version.

“If The House Gonna Burn” er titlen på den danske sangerinde Soleimas spritnye single. Nummeret er skrevet sammen med MØ og Vasco – og den musikalske kreativitet er ikke at tage fejl af, når nummeret blæser ud af højtalerne. Soleimas vokal er som altid unik, genkendelig og ikke mindst utrolig smuk. Singlen sætter et punktum for forløbet omkring Powerslide-albummet, som har sat temaer som kærlighed og vrede i spil, samt følelsen af at miste sig selv for efterfølgende at finde tilbage til sig selv igen. Især denne single er et glimrende eksempel på lige netop dét tema og om historien bag nummeret fortæller sangerinden:
Du føler, du tager en chance ved at tage et nyt skridt i livet, det er skræmmende, og du er bange for at blive ‘brændt’. Selvom det kan være skræmmende at tage en chance, så skildrer sangen ligeledes, at det faktisk i sidste ende, godt kan være det hele værd. Du har aller mest lyst til måske bare at løbe væk fra det hele, men du ved også, at du er nødt til at gå ned af denne vej, fordi det hele kan blive så godt.

Lyt til “If The House Gonna Burn” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com