fbpx

Som soloartist er Karl Meyer en ustoppelig popkomet med fuld fart på saxofonen

Foto: Phie Beckett (pressebillede)

Karl Meyer er tidligere frontperson i indiebandet Glød, og er nu aktuel som soloartist med den nye single ”Take My Time”.

Dansk/svenske Karl Meyer har i samarbejde med Jacob Ulstrup fra Ulige Numre bragt en ny single til verden, der leder tankerne mod Rick Astleys sensuelle dansepop. På singlen ”Take My Time” er der godt gang i saxofonen, synth-keyboardet og den finpolerede sangskrivning. Det er den sidste single, som artisten slipper løs, før hans kommende debutalbum Green & White udkommer. Og det er ikke kun albumudgivelsen, vi har at se frem til, men også frigivelsen af den tilhørende dokumentarfilm, som skal introducere Karl Meyer som nyudsprunget soloartist. Dokumentaren er optaget i den lille svenske by Trosa, som hele albummet i øvrigt også er dedikeret til.

Du kan høre ”Take My Time” dér hvor du sædvanligvis streamer din musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com