fbpx

SPOT festival udskyder til september

Foto: Søren Rajczyk (pressebillede)

For at få mere albuerum har SPOT Festival valgt at rykke festivalen til september.
For bedst muligt at undgå at aflyse årets festival, har SPOT valgt at flytte til torsdag den 16. og fredag den 17. september. Det sker ud fra et håb om, at de politiske minimumskrav for at gennemføre en festival som normalt vil være til stede. SPOT Festivalsleder Gunnar K. Madsen siger:

SPOTs kulturpolitiske formål er ikke alene at samle publikum om musikken, men også at give de nye danske sangskrivere og musikere et fagligt mødested og en promotion-platform, der kan booste deres karrierer både nationalt og internationalt. Den nye danske musik, vores store musikinteresserede publikum og vores internationale gæster fortjener ikke at blive sprunget over endnu en gang.

Vi håber selvfølgelig at festivalen kan forløbe som normalt, og at vækstlaget igen kan få mulighed for at møde sit publikum og udvikle deres karriere. Dem med billetter er informeret om den nye situation via Safeticket og øvrige spørgsmål henvendes til billet@spotfestival.dk.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com