fbpx

Stjerneskuddet Kamma med ny single

Foto: Sofi Hellberg Olsson (pressebillede)

Kamma deler endnu en single forud for hendes debut-EP. På “Heartbroken” taler hun højt om de svære følelser og om at sige fra og sætte grænser.

“Heartbroken” er endnu en single i perlerækken forud for hendes debut-EP Momentary Emotions, der udkommer den 23. april. Sangen er ligesom de øvrige produceret i samarbejde med Sune Rose Wagner (The Raveonettes, Psyched Up Janis), men denne gang er han også til stede med sin vokal. Signe Rønsov, der står bag kunstnernavnet Kamma, fortæller om baggrunden for sangen:

Gennem mange år har mit liv været meget tilsidesat i forhold til min mors sygdom. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for ikke skabe unødig bekymring hos mine forældre, hvilket betød, at jeg helst skulle gå den lige vej og ikke fylde for meget. Ligesom min selvtillid blev mine drømme pakket langt væk.

Kammas debut-EP kommer ud den 23. april 2021. Du kan lytte til “Heartbroken” på Spotify og Apple Music.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com