fbpx

Tag på metrotur med ‘el diablo’ i The Parrots’ nye video

Foto: PR (pressefoto)

Den spanske rockduo The Parrots har fået selskab af en rapper og blander garagerock, autotune og en humoristisk musikvideo.

Hvis du, som så mange andre, savner at rejse, har vi et forslag til, hvordan du kan føle dig lidt tættere på varme himmelstrøg. Den spanske rock-duo The Parrots har nemlig udgivet en klassisk garagerock-sang, “Maldito”, der på syngende spansk, tager dig med en tur sydpå. Med på sangen har de den spanske stjernerapper C. Tangana, der med den klassiske autotune-effekt, bringer lidt elektroniske hiphop-vibes ind i den ellers meget organiske rocksang. Sangen er bygget op omkring et beskidt bas-groove, tørre trommer og en vred vokal.

Til sangen kommer desuden en musikvideo, der er ligeså uhyggelig, som den er sjov. De tre medvirkende musikere er klædt ud som henholdsvis præst, hjemløs og djævel, og så følger man ellers bare de tre karakterers færden rundt i en storby, hvor djævlen og præsten hver især forsøger at overtale den hjemløse til at slutte sig til dem. Videoen er både uhyggelig og religionkritisk, men først er fremmest er det bare underholdende at se djævlen bevæge sig rundt i byen. Se videoen her!
Eller lyt til “Maldito”:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com