fbpx

TALK SHOW OG ELI BROWN GÅR SAMMEN OM VANVIDS-VIDEO

Foto: David J. East (pressebillede)

For en måneds tid siden udkom den højenergiske og sprængfarlige single “Trouble” som resultatet af et samarbejde mellem gruppen Talk Show og produceren Eli Brown. Til at følge energien til dørs, har de nu også udgivet en vanvittig live-session, der garanterer søvnløse nætter i den nærmeste fremtid.

Nogen gange sker der magiske ting, når kunstnere går sammen om at lave musik. Samarbejdet mellem Talk Show og Eli Brown er beviset på netop det. Som opfølger til singlen “Trouble”, der udkom for et par uger siden, er de nu klar med en live-session til selv sammen single. Og den performance de giver i videoen, minder mest af alt om en nytårsraket der eksploderer, allerede inden lunten er antændt. 

I videoen er bandmedlemmerne stillet op i et sort lokale, og som sangen går i gang, begynder guitarerne at larme. Ret hurtigt begynder lyset at blinke, og kamera- og redigeringspersonen har været flittig med at lege med kontrasterne. De hurtigt skiftende lys og endnu hurtigere skiftende kameravinkler skruer lige en ekstra tak op for kaosfaktoren, og følger sangens vanvid helt til dørs. Se videoen her

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com