fbpx

THe LYONZ udgiver lækker EP med funky og jazzy vibes

Foto: PR (pressebillede)

Den canadiske gruppe er endnu engang ude med en 2 numre lang EP.

Som efterfølger til THe LYONZ’ to-tracks-EP Right Of Asylum, som vi har skrevet denne artikel om, udgiver duoen nu en ny to-tracks-EP, denne gang med titlen Push That Way. EP’en indeholder nummeret “Push That Way”, som er en fortælling om, hvordan dine besættelser kan ødelægge dig. Med elementer fra både funk, elektronisk, jazz og selvfølgelig det gruppen gør dig bedst i – rap og hiphop, vokser nummeret ekstremt hurtigt på én. Formålet for gruppen er, at lytteren skal drømme sig væk til oplyste vintage kaffe- og jazzbarer, hvilket slet ikke er svært at fornemme, når nummeret spiller.

Som andet-track på EP’en er nummeret “Animosity”, som har en hårdere og mere eksperiment lyd, en EP’ens forrige nummer. Samtidig pryder en saxofon nummeret og gør det, om muligt, til et mere funky og jazzy hiphoptrack.
Om nummeret forklarer THe LYONZ:
“Animosity” er en brændende blomst, der prøver at blive slukket, men de håbefulde vejrtrækninger får ilden til at sprede sig.

THe LYONZ’ musikunivers kan man roligt dykke ned i, og man vil kun blive glædeligt overrasket over, hvor mange detaljer, genreelementer og lækre rapstrofer gruppen leverer.
Tjek Push That Way ud på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com