fbpx

Tomas Høffding blander det organiske med det elektroniske

Foto: PR (pressefoto)

Når man har prøvet det hele og rejst verden tyndt som orkester, kan det være en hård start at springe ud som soloartist. Tomas Høffding har forsøgt, og meget tyder på, at han faktisk er mindst ligeså god på egne ben, som han er i den succesfulde trio WhoMadeWho.

Tomas Høffding er nok mest kendt som forsanger og bassist i det energiske og eksplosive band WhoMadeWho. Men senest har hans solokarriere været i fokus, og nu er han igen klar med singlen “Månesyg”, der er en smuk, eftertænksom sang. “Månesyg” har stadig en elektronisk base, med en pumpende synthesizer-bas, men alligevel har sangen et organisk præg, der leder tankerne hen på det nøgne og akustiske.

Måske er det den flot sammensatte danske tekst, eller den lidt hæse, ærlige vokal der gør det. Det virker i hvert fald for den rutinerede sangskriver. Udover singlen har Høffding netop også annonceret hans første livekoncert som soloartist på Hotel Cecil den 1. oktober.
Lyt til “Månesyg” her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com