fbpx

Lydmor: Tre numre jeg hører repeat

Foto: Liv Rossander og Kamil Dzienlinski (pressebillede)

Er du ligesom os nysgerrig på, hvad din yndlingsartist selv går og lytter til? Så tjek denne artikelserie ud, hvor vi spørger danske og udenlandske artister om, hvad de i øjeblikket hører på repeat.


Lydmor har gjort sig bemærket for sin fantastiske musik og ikke mindst for sin aktive rolle i den politiske debat omkring kvinder i musikbranchen. Af netop den grund blev hun fremhævet i vores artikel BoT Elsker Kvinder, som er en hyldest til kvinder i musikbranchen i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag. Hun er en spændende artist med noget på hjerte. Derfor har vi været nysgerrige på, hvad der inspirerer Lydmor, og hvilke tre numre der kører på repeat på hendes højtalere. Du kan læse hendes svar lige her:

Reveal Party – “I’m A Girl”

Jeg er virkelig stor fan af det her nye danske band, og den her sang kan altid få en lille tåre i øjenkrogen. Emily forklarer med så simple, stærke og tydelige vendinger, nogle ting om at være en trans-kvinde i verden, som jeg virkelig synes er værd at lytte til. 

Frederik Valentin x JEURU – “Blue”

Jeg kan ikke helt forstå, hvordan Frederik har lavet de sidste to EP’er, han har udgivet. Det er så usandsynligt godt, det er så perfekt, så upoleret, så rigtigt, så ærligt, jeg har uendelig respekt for de værker, og jeg hører dem hele tiden fra morgen til aften.

Zella Day x Weynes Blood – “Holocene”

Hvordan kan en sang være så saftig og varm? Det her er en lidt retro/hippie-agtig ballade fyldt med tekst-perler som “time forgets no one”. Jeg hører den tit, mens jeg ligger i min seng og kigger på solens stråler gennem vinduet.

 

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com