fbpx

Tune-Yards serverer smagsprøve for kommende album

Foto: 4AD (pressebillede)

På fredag den 26. marts udkommer Tune-Yards med albummet ‘Sketchy’. For at forkorte ventetiden og dulme utålmodige musikhoveders smerter, har bandet netop sluppet singlen “hypnotized”.

Tune-Yards er et veletableret indie-act, der startede som et soloprojekt i 2006. og kunne opleves som fuldt besat band på Roskilde Festival i 2018. Nu er de ude med singlen “hypnotized”, som lever utvivlsomt op til vores forventninger. Den er landet som et sweet release for alle os, der holder af den opløftende og boblende lyd som bandet er mestre i at skabe. Singlen fungerer som et smugkig ind i kataloget på det kommende album Sketchy, som bliver sluppet fri på fredag. Sammen med singlerne “hold yourself.” og “nowhere, man”, danner “hyptonized” et farverigt og alsidigt billede af føromtalte album, som bliver det femte i rækken for amerikanerne.
Du kan høre “hypnotized” dér hvor du streamer musik, og så kan du følge med her på siden, for at læse flere nyheder om Tune-Yards i den kommende tid.
Lyt på Spotify
Lyt Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com