fbpx

Ur Tajgans nye single “Reign” er perfekt til dit næste roadtrip

Foto: Viktor Johansson (pressebillede)

Inspireret af den barske, øde natur i Nordsverige, har det svenske indie-rockband, Ur Tajgan skabt en psykedelisk, næsten meditativ sang, der passer perfekt til næste gang du er på roadtrip uden en konkret endedestination.

Der sker noget med mennesker når de er på lange bilture. Nogen keder sig allerede efter fem minutter, nogen bliver køresyge. Drengene fra den svenske indie-rockgruppe Ur Tajgan bliver meditative, og går næsten i trance af den lange ensformige og beskæftigelse. Idéen til sangen “Reign”, der er deres fjerde single, kom, da de fem bandmedlemmer mødtes i deres studie i den nordsvenske by Luleå. De havde allesammen en lang biltur bag sig, som – ifølge dem selv – var intetsigende, øde og fyldt med det ene kedelige grantræ efter det andet.

Om ikke andet, gav den kedelige biltur inspirationen til det psykedeliske nummer “Reign”. Singlen er en vuggende, og tranceagtig sang, båret af masser af stemmer og lange, rumklangsprægede guitartoner. Perfekt til hvis du en dag mangler et soundtrack, der kan motivere dig til at sætte dig ind i en bil og køre formålsløst ud i intetheden. Lad dig forføre til Nordsverige og en kedelig motorvej med “Reign” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com