fbpx

Verdens Sidste Idé byder på ny ørehænger forud for EP

Foto: Ditte Chemnitz (pressebillede)

Verdens Sidste Idé har allerede vist, at de har det danske sprog i deres hule hånd. Den nyeste single, “Cocio og Kodimagnyl” er, udover at være godt skrevet, også underholdende og utrolig ørehængende.

Det Aarhusianske band Verdens Sidste Idé er seks mand høj, og med forsanger og sangskriver Asbjørn Hvelplund i spidsen, er de snart klar med EP-en Jordiske Chancer, der er beskrivelsen af et parforhold i dyb krise. Den nye single “Cocio og Kodimagnyl” er en smagsprøve på, hvad der venter fra EP’en, og på trods af det dystre tema, er der masser af glæde og ironi at finde i sangen. Særligt sangens omkvæd er ved at eksplodere at god stemning, og det giver håbet om, at selv om det hele er på vej mod bunden, kan man stadig opmuntres af de små ting – for eksempel Cocio og Kodimagnyl.

Og det er netop det sangen handler om. Den er en kærlighedssang, der hylder de små ting i et parforhold, der gør den store forskel. Til sangen kommer desuden en flot animeret musikvideo, der skildrer udvalgte ord og sætninger fra sangen. Videoen åbner dermed op for, at man for alvor kan få øje på tekstens skjulte rimestrukturer og bogstavrim, og det tilføjer et ekstra lag af kreativitet til sangen.
Se videoen her.
Eller Lyt til “Cocio og Kodimagnyl” her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com