fbpx

What If Elephants X Flara K udgiver energisk popsingle om Guilty Pleasures

Foto: Philippe Thibault (pressebillede)

Har du også en guilty pleasure? Den behøver slet ikke være ‘guilty’ ifølge gruppen fra Montreal.

What If Elephants har netop udgivet singlen “Guilty Pleasure” i samarbejde med Flara K. Gruppen laver indie-pop, og i deres nye single pakker de dybere følelser ind i en en glad, uptempo popmelodi.
Bag gruppen står fire gode venner, som gør en dyd ud af at sætte et positivt perspektiv på modgang og finder inspiration i den indflydelse, musik kan have på mennesker. “Guilty Pleasure” vil indgå i deres kommende EP Relationship Status. Nummeret skal forstås som en påmindelse om, at der er så mange ting, vi kalder ‘guilty pleasures’, som vi slet ikke skal skamme os over. Det skal bare være pleasures. De mener, man med god samvittighed bare skal tage en dag, hvor man putter sig under dynen i nattøj med en god bog, en kop te og skruer helt op for deres nye track.

Tag en ‘pleasure-dag’, lyt til singlen og bliv i godt humør!
Spotify
Apple Music

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com