fbpx

White Ascot og Vuyo giver dig et friskt pust fra norske kanter

Foto: Knut Åserud (pressebillede)

Neo-soul kvartetten White Ascot teamer op med rapperen Vuyo på det spritnye nummer “All Over Me”, som er funky as f*ck.

Det norske firepersoners orkester White Ascot er netop udkommet med deres tredje single fra det kommende debutalbum, som får dagens lys at se i april. Med sig på det nye track, der hedder “All Over Me”, har de rapperen Vuyo, som blandt andet kendt fra GiddyGang. Sangen handler om en kærlighedsrelation mellem to personer, der har dårlig timing. Historiefortællingen i “All Over Me” bliver en del af en større rammefortælling, der opbygges over hele albummet og som omhandler den samme hovedperson. Sangens lydunivers centrerer sig om jazzede, soulede og poppede elementer. Forsanger Frida Virtanens luftige og lidt hæse vokal, giver et friskt pust til setuppet, og afrunder nummerets travle lydbillede.

Du kan høre “All Over Me”, dér hvor du normalt streamer din musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com