fbpx

Fribytterdrømme udgiver fed single forud for kommende album

Foto: Seth Nicolas : Magnus Packness (pressebillede)

Du kan begynde at varme op til Fribytterdrømmes kommende album med deres nye single “Se Hun Har Solen Som Kronen På Hovedet”.

Fribytterdrømme er lige straks klar med deres nye album Ikke Bange For At Dø, Men Rædselsslagen For At Miste Livet. Forud for udgivelsen har gruppen udgivet singlen “Se Hun Har Solen Som Kronen På Hovedet”, og det er absolut et nummer, der viser, hvor stort et musikalsk talent Fribytterdrømmer bærer rundt på. Nummeret rummer inspiration fra den tidlige rave i Manchester, dog i et poppet univers med en lækker kombination af guitar og trommemaskine, dertil tilsat en skøn og insisterende vokal.

Om deres nye single fortæller forsanger og sangskriver Lau:
Et surrealistisk dansabelt trip med lysten som centrum. Teksten blev skrevet, fordi jeg skulle optræde til en hyldestkoncert for John Lennon. Jeg valgte at lave en dansk oversættelse af Lucy in the Sky with Diamonds. Koncerten blev desværre aflyst, men teksten levede videre og endte som “Se Hun Har Solen Som Kronen På Hovedet”.

Nyd singlen
Spotify

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com