fbpx

Alice Pisano blev inspireret i sit barndomshjem og skrev singlen “Seventeen”

Foto: PR (pressebillede)

Alice Pisano udsender ny single fra sin base i London, og det er en silkeblød popballade, der er som olie til de dybe følelsers motor.

Sanger og sangskriver Alice Pisano er født i Italien og er nuværende bosat i London. Hun er aktuel med singlen “Seventeen”, som er skrevet i hendes barndomshjem, hvor hun har søgt tilflugt under pandemiens lockdown-perioder. Med personlig historiefortællende lyrik og en svævende blød vokal, fortryller Pisano lytteren med den rolige lyd af “Seventeen”. Derudover demonstrerer sangen fint, at Alice Pisano er en alsidig kunstner. Tidligere har hun udgivet storslåede pop-baskere med energifyldte beats, og nu er hun altså helt nede i det følsomme og nostalgiske spektrum.

Du kan høre “Seventeen” dér hvor du sædvanligvis streamer musik.
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com