fbpx

Musikkollektivet tigerstate giver dig ro i maven med “why wonder?”

Foto: Bror (pressebillede)

Det ville være synd at sige, at coronapandemien har været god for musikbranchen. Alligevel er der små solstråler, som har brudt igennem det tykke skydække af aflyste koncerter og forsamlingsforbud – en af dem er den norske indiegruppe, tigerstate

tigerstate kalder sig selv for et musikalsk musikkollektiv og er resultatet af, at nogen af Norges spirende indie-artister har slået hovederne sammen for at arbejde på en EP. EP’en venter vi stadig på, men heldigvis kan vi trøste os med, at de nu er aktuelle med endnu en single, “why wonder?”.

Som på de forrige sange er guitarerne vibrerende, synthesizerne bløde og vokalerne rumklangsfyldte. Men på “why wonder?” er det som om, der har sneget sig et groove ind, som lige hæver singlen op over de foregående.

tigerstate fortæller selv, at “why wonder” handler om en konflikt mellem to mennesker og den ‘elefant i rummet’, der altid er, når der er problemer, man ikke kan overskue at tage hul på. Sangen er inspireret af bossanova og latin, og den er perfekt at lytte til på en lørdag på langs.
Find den her!
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com