fbpx

Andreas Moe synger om venskaber på sin nyeste single “Hey Lulu”

Foto: Alma Bengtsson (pressebillede)

Vi har alle en Lulu i vores liv, mener den unge sangskriver og sanger Andreas Moe. Hans nye single “Hey Lulu” er en hyldest til venskaber, og bliver nummer to i rækken af singler, som vil blive inkluderet på hans kommende EP.

Andreas Moe har haft enorm succes som sangskriver, og har blandt andet arbejdet sammen med artister som Avicii, John De Sohn, Tiesto, Cheatcodes, Sabrina Carpenter Corey Sanders og Sharon Vaughn. Han fik sin debut som soloartist i 2012 og har siden da udgivet roste EP’er og singler.

Om sin nyeste single fortæller den unge sangskriver:
“Hey Lulu” er en sang om den bedste slags venskab. På trods af omstændighederne, afstanden, tiden og andet, vil du altid være der for dem – uanset hvad. Du vil altid gøre dit bedste for at lytte uden fordomme, at opmuntre dem og vise dem, at de altid er elsket og værdsat. Venskabet i sangen er med en pige, der hedder Lulu… Jeg tror, vi alle sammen har mindst én Lulu vores liv, som vi føler fortjener mere og kan opnå mere med den rigtige slags kærlighed og succes.

Lyt på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com