fbpx

Anna Leone imponerer igen med vanvittig live-session

Foto: Savannah Setten (pressebillede)

Den svenske popsangerinde Anna Leone har allerede slået fast med syvtommersøm, at hun kan lave skrøbelige sange, der giver gåsehud over hele kroppen. Nu er hun ude med en live-session af sangen “Still I Wait”, der endnu engang understreger hendes store potentiale.

Hun kan noget med videoer, hende Anna Leone. Sidste gang hun slog benene væk under os, var med musikvideoen til den rørende sang “Once”, der var optaget i ekstremt flotte omgivelser på en lille portugisisk ø. Den kan du læse om her. Nu er hun tilbage med en video til sangen “Still I Wait”. Sangen er stadig skrøbelig og fin, omgivelserne er stadig ekstremt flotte, men denne gang er det en live-session.

Oplev Anna Leone stå og spille guitar i en idyllisk skovsø med bjergkæder i baggrunden, og bliv suget ind i hendes fine univers på YouTube her.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com