fbpx

Artigeardit gør præcis “Som Du Vil”

Foto: Sophus Wolf (pressebillede)

Den unge rapper er ude med endnu et hit til samlingen.

Artigeardit har virkelig fart på sin musikalske karriere – og det er der god grund til. Med sin nyeste single “Som Du Vil” beviser han endnu en gang, hvor dygtig en artist han er. Han formår både at tage rap- og hiphopstemningen ind i sin musik, samtidig med, at musikken har et eftertænksom, dybt og poetisk lyrisk univers. Derudover er et af kendetegnene ved den unge stjernes musik også de cathcy beats, som er svære at få ud af hovedet, når man har hørt første tone. Udover alle disse særlige musikalske træk, kan man ikke komme udenom Artigeardits helt særlige, unikke og enormt genkendelige stemme. Man er absolut ikke i tvivl om, hvis Artigeardit er bag mikrofonen, når et af hans mange hits bliver spillet i radio. “Som Du Vil” er ingen undtagelse af alle disse træk, og du kan roligt glæde dig til at høre også den i radioen.

Lyt til “Som Du Vil” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com