fbpx

Attawalpa udgiver single forud for kommende sommer-EP

Foto: Eva Pentel (pressebillede)

Attawalpas nye single er et opråb om, at vi skal huske at være gode mod os selv.

Den upcoming kunster fra Londons gader, Attawalpa, har netop udgivet singlen “Please Take Care” forud for sin kommende EP, som har udgives i starten af juli i år. Nummeret er en indie-ballade på bedste manér med blød akustisk guitar, kor, en fængende melodi og ikke mindst Attawalpas dybe, genkendelig og utroligt lækre vokal. “Please Take Care” handler om, at man skal være god mod sig selv, forklarer Attawalpa og uddyber, at nummeret berører den endeløse forfølgelse af stabil mental sundhed, og at den er skrevet fra et sted fyldt med frustrationer.
At bringe denne sang ud i verden med mine samarbejdspartnere, markerer en rejse mod en mere ærlig og åben sangskrivning – og et mere ærligt og åbent selv.

Lyt til “Please Take Care” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com