fbpx

BAUNs livsglade single emmer af solskin og er svært uimodståelig

Foto: Klara Løkke (pressebillede)

Hvis du går og tænker på, hvad der mon kan opfriske din dag, har vi svaret til dig: BAUNs debutsingle “The Mask”. Vi garanterer forhøjet dopamin-niveau efter afspilning.

BAUN er et spritnyt navn på den danske musikscene. Med baggrund i soul og jazz, skaber artisten groovy musik med organiske instrumentindslag. Debutsinglen “The Mask” handler om at turde nedlægge sin facade og simpelthen blotte ansigtet bag masken. Lydbilledet er up-beat og jazzet. BAUNs snilde bag et klaver demonstreres udførligt gennem hele nummeret, som er absolut velindspillet. Udover at være et flot debutnummer, er “The Mask” også en direkte kilde til humør i de højere lag. Budskabet, beatet og den samlede lyd giver glade vibes og lyst til at synge med på det storslåede omkvæd. BAUN beskriver selv, at musikken skal mærkes i både krop, sind og sjæl, og at:
Jeg er SÅ klar til at sende en masse musik og kærlighed ud til folket!

Vi mærker allerede kærligheden med dette første udspil og ser frem til, hvad vi får at høre i næste omgang.
Du kan høre “The Mask” dér, hvor du sædvanligvis streamer musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com