fbpx

Blikfang hylder det uperfekte nærvær, der kan føles så trygt

Foto: Frederik Juul Jensen (pressebillede)

Den danske duo Blikfang er aktuelle med den fængende single “Du gør mig go”, som trækker os alle sammen helt ned på jorden med sin åbenhjertige lyrik.

Sanger Søren Gade og producer David Engelbrecht udgør tilsammen den nytænkende duo Blikfang. De er netop udkommet med singlen “Du gør mig go”, der handler om at være afslappet og menneskelig i en anden persons trygge selskab. Om udgivelsen fortæller gruppen selv at:

– ‘Du gør mig go’ er en sang om at skabe et rum sammen, hvor man kan grine af fumlen med bæltet eller en uheldig albue i hovedet, og stadig føle sig sexet. Om at finde roen og trygheden i hinanden.

Lydbilledet trækker tråde til de danske legender tv·2, og vokalen kan beskrives som kommende fra en moderne Rick Astley i festhumør. Der er med andre ord fuld fart på det nye nummer, som både er dansevenligt, og gennem sit tekstlige univers skaber plads til eftertænksomhed. Udover at lande med dette stærke nummer, kan Blikfang annoncere udgivelsesdatoen for deres kommende EP, VORES RUM FOR ALTID, der er sat til at udkomme den 7. maj.

Du kan høre “Du gør mig go” dér hvor du plejer at streame musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com