fbpx

Brimheims nye single er en rørene fortælling om queer-kærlighed

Foto: Hey Jack (pressebillede)

På Brimheims nye single “Call It What You Want” fortæller hun om nogle meget personlige udfordringer fra sit eget liv.

Den nye melankolske single fra Brimheim fortæller om den én af de udfordring, hun har oplevet i sit eget kærlighedsliv. Hendes kone Lorri har en mor, der ikke accepterer sin datters homoseksualitet, derfor har Brimheim aldrig mødt sin kones forældre. Brimheim fortæller om sit nye nummer:

Min ambition med sangen er, at lytteren skal føle sig inviteret ind i et rum, hvor der er smerte og melankoli, men samtidig er fyldt med håb, kærlighed, udholdenhed og varme. Den intersection er sådan lidt my ‘shtick’. Jeg håber folk får lyst til at skråle med – om det er i bilen, brusebadet eller til koncerter. Kuldegysninger er min yndlingsreaktion, så det håber jeg især på. Måske endda at nogen føler sig set og mindre alene.

Du kan lytte til Brimheims smukke sang på Spotify.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com