fbpx

Casper Carl brugte 2020 på at finde sin lyd. Nu er han ude med den tilbagelænede “Føles Ens”

Foto: Andreas Bøcher (pressebillede)

Casper Carl startede med at lave musik og lægge det op på Soundcloud. Det førte til de første par spillejobs, og nu er den unge rapper klar med nyt materiale.

I august 2019 lagde den danske rapper Casper Carl for første gang musik ud i offentligheden. Den EP, han lagde på Soundcloud, førte til hans første spillejob som opvarmning for det etablerede band JOYCE. Derefter havde Casper Carl brug for tid til at trække stikket og finde sin lyd. Derfor brugte han hele 2020 på at arbejde med nyt materiale sammen med et par få, faste samarbejdspartnere. Nu er de første frugter fra den proces så småt begyndt at vise sig, og i dag kan han præsentere singlen “Føles Ens”.

“Føles Ens” er en tilbagelænet hiphop-sang med et tungt og groovy beat, der giver lyst til at køre en tur langs vandet med soltaget rullet ned. Casper Carls rap er knivskarp, og der er kælet for detaljen i både effekter og rimestrukturer. Tekstuniverset tager udgangspunkt i Casper Carls eget liv, og omdrejningspunktet er, at der altid er to sider af samme sag. Find “Føles Ens” der hvor du plejer at høre musik.
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com