fbpx

Cautious Clay deler 90’er-inspireret musikvideo og glædelig album-nyhed

Foto: Leeor Wild (pressebillede)

Du vil blive mødt af ingen ringere end Elsa Majimbo, Lubalim, Jgrrey, Remi Wolf og Claud i den 90’er inspirerede musikvideo fra det amerikanske stjerneskud.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med den dygtige sanger, sangskriver, producer og multi-instrumentalist Cautious Clay, er det bare med at komme i gang. Han slog igennem i 2018 med singlen “Cold War” og har siden da udgivet 3 EP’er. I dag kommer han med endnu et udspil i form af singlen “Karma & Friends” som har en tilhørende musikvideo med sig. Essencen af Cautious Clays musik er inspirationskilder og elementer fra R&B, hiphop og indiepop. Foruden det lækre genremix, kan det unge talent sørge for en skøn vokal og et lyrisk univers, du lynhurtigt vil blive betaget af.
Udover den spritnye single og musikvideo, har Cautious Clay netop annonceret at han har sit debutalbum på vej, som vil ramme verden med storm den 25. juni. Den nye single “Karma & Friends” har referencer til 80’ernes og 90’ernes lyde, hvilket også vil være et gennemgående tema på det kommende album.
Gør dig selv den tjeneste at tjekke Cautious Clay ud med det samme – det vil du ikke fortryde!

Lyt til “Karma & Friends” her og se musikvideo på YouTube.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com