fbpx

Den elektroniske popduo IDER annoncerer album og afslører åbningssingle

Foto: Georgia Strawson (pressebillede)

Den eksperimenterende elektroniske duo IDER flyttede til Berlin for at skrive et album. Så blev de begge to ramt af coronavirus, og hele situationen satte en kæp i hjulet for deres planer. Alligevel kan de nu annoncere at albummet er på vej, og åbningsnummeret har de sågar løftet sløret for

Den elektroniske duo IDER har det med at prøve en masse ting af på deres udgivelser. Tempoet er tit højt, energien er tit ligeså høj, og der er ikke sparet på lydeffekter og kreativitet. Alligevel er det som om, der er noget genkendeligt over deres lyd, og det gør, at man føler sig hjemme i deres lydunivers.

Nu løfter de sløret for deres andet album Shame der udkommer senere i år. Sammen med annonceringen kommer også åbningsnummeret fra albummet “Cross Yourself” og den er både sprød og eksperimenterende, samtidig med at den er poppet og genkendelig. Om singlen fortæller duoen selv:

“Cross Yourself” er en reflektion over hvordan vi altid forsøger at få tingene til at give mening. Hvordan vi ofte sammenkæder mening med ting, eller idéen om noget ekstra at tro på i stedet for at tro på os selv.

I “Cross Yourself” er der masser af power og selvtillid, og på den måde passer sangens stemning godt med dens budskab. Vurdér selv og lyt her::
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com