fbpx

Den svenske rapper, sanger og producer Raghd med ny single

Foto: Josen Ingmår (pressebillede)

Så er der nyt fra den unge artist med base i Göteborg. På hendes nye single er lyden velkendt, men samtidig med friske elementer for Raghd.

Den nye single “GET GOT” fra Raghd har samme velkendte rap- og r & b-lyd, som vi kender fra hendes side. Lydbilledet på den nye single er en kombination af liveinstrumenter, samples og de gode gamle 808s, som vi alle kender og elsker. “GET GOT” er første single fra en EP, der kommer til verden senere på foråret. Raghd beskriver sin nye sang som følger:

– Første gang man lytter til “GET GOT”, er den relativt letfordøjelig og sjov kærlig sang, men teksterne er meget personlige for mig, da det handler om en mørk tid i mit liv. En tid, hvor livet ikke altid var så ligetil.

Vi glæder os til at høre resten af den kommende EP, indtil da kan du streame “GET GOT” på Spotify og Apple Music.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com