fbpx

Det svenske indiestjerneskud Per och Olof har lavet en sang om kærlighed ved første blik

Foto: PR (pressebillede)

Det er altid dejligt med ny, nordisk indie! Et af de svenske bud på det næste store navn er soloprojektet Per och Olof. Debutsinglen “Balkongen” udkom i januar, og allerede nu er den fjerde single klar. Den tilbagelænede “Kommer du ihåg” handler om kærlighed ved første blik.

Umiddelbart skulle man tro, at det svenske soloprojekt Per och Olof var en duo. Men det er det ikke. Det lidt misvisende navn stammer ganske enkelt fra manden bag projektet, Per-Olof. Inspirationen til projektet kom, da han i længere tid havde rejst rundt i Sverige og forsøgt sig på diverse kunstskoler. Til sidst landede han i Malmö med et demobånd fuld af punk-sange, og de mange måneders søgen gav ham lyst til at sætte tempoet og aggressionerne en smule ned. Resultatet blev de sange, der i dag lægger til grund for Per och Olof, og i dag kan vi nyde den nyeste single “Kommer du ihåg”.

Sangen er en afslappet singer/songwriter-sang men med masser af elektroniske elementer, der gør musikken levende og flyvsk. Og så fortæller Per-Olof selv, at den handler om kærlighed ved første blik. Selvom sangen er udpræget rolig og tilbagelænet, kan man godt, hvis man kender til baggrunden i forvejen, forestille sig, at det på et tidspunkt har været tænkt som en punk-sang. Hav det i baghovedet mens du lytter!
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com