fbpx

Dygtige ZOLA udgiver danceable single med dyb lyrik

Foto: Stella Kudritzki (pressebillede)

Sidst man hørte noget fra den unge sangerinde var i 2019, men nu er hun endelige tilbage med nye toner.

Den unge singer/songwriter fra San Francisco, ZOLA har netop udgivet den lækreste popsingle. Nummeret er uptempo og fængende med lækre guitarriffs, elektroniske effekter og ZOLAs bløde og luftige vokal på toppen. Det er et genremix mellem alternativ pop og akustisk indie, som fungerer enormt godt. Og på trods af det danceable beat og singable omkvæd rummer sangen stadig en dyb og personlig lyrik, som handler om sårbarhed.

Om singlen fortæller ZOLA:
For at sige det meget enkelt blev “Nosebleed” skrevet, da jeg havde brug for kram og støtte, som jeg ikke følte, jeg fik. Jeg rejste til Los Angeles hver måned på flere uger lange ophold, væk fra San Francisco, for at arbejde med mit første label og på trods af alle disse nye medlemmer, som hurtigt blev tilføjet til min musikalske rejse, havde jeg aldrig følt mig så alene før. Parrallelt med dette forløb oplevede Californien de mest ødelæggende skovbrande nogensinde, og jeg følte bogstaveligt talt at mit hjem brændte til jorden for øjnene af mig.

Lyt til “Nosebleed”
Spotify
Eller på Apple Music

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com