fbpx

Efter optræden i DR3-serie er Marcus.wav endelige ude med akustisk version af “Happy Life”

Foto: Anders Berg (pressebillede)

Den spirende danske popkunstner Marcus.wav har I øjeblikket sin single “Happy Life” med i en tv-serie på DR3. Nu er han ude med den efterspurgte akustiske version.

Marcus.wav har den der synth-pop-lyd, der er så gennemarbejdet og gennemført, at man allerede ved første gennemlyt kan høre, at det skiller sig ud fra mængden. Sidste sommer udgav han sangen “Happy Life”, der er en sommersang som passer perfekt til lyse nætter med grill, solbriller og kolde øl. For nylig er sangen så igen blevet aktuel, da den er titelsangen i DR3-dokumentarserien “99% forelsket”. I et af seriens afsnit ser man Marcus.wav optræde med en akustisk version af “Happy Life”, og efter det blev vist på tv, har hans indbakke været ved at svømme over med henvendelser om, hvornår den akustiske version blev offentliggjort – nu er den her!

I den akustiske version er den ellers udprægede elektroniske single, barberet ned til kun at være et klaver og Marcus.Wavs smukke vokal. Det er svært at beskrive, men der sker virkelig noget magisk, når folk man normalt kun kender fra elektronisk, producerede sange, pludselig får lov til at folde sig ud helt nøgent og sårbart.
Vi forstår godt, at indbakken var ved at flyde over, og du skal ikke snyde dig selv for den akustiske version af “Happy Life”.
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com