fbpx

Elin Vallin synger om kvartvejskrise og hverdagens trivialitet

Foto: Ebba G. Ågren (pressebillede)

Elin Vallin skrev sin første sang da hun var 13 år gammel. Dengang var hun inspireret af emo-bølgen, som voksede sig stor i Sverige på daværende tidspunkt. Nu, en del år senere, er hendes musikalske lydbillede noget lidt andet – men der er stadig spor af emo at finde.

Svenske Elin Vallin debuterede sidste år med sit soloprojekt, under samme navn, med sangen “Nanana”. Nu er hun klar med singlen “Supersize”, der er drevet af blød, akustisk guitar, melankolsk lyrik og en klokkeklar vokal. Sangen handler om at føle sig fortabt i sin hverdagsrutine, som ofte består af noget der minder om “eat, work, sleep, repeat”. Sangen portrætterer 20-års krisen, hvor det nytilkomne voksenliv kan synes så banalt. Det er altså i sangteksten og det blottede følelsesliv, at vi genkender glimt af emo-kulturens svælgende nedtrykthed.

“Supersize” ankommer i øvrigt med en smuk musikvideo, instrueret af Ebba G. Ågren. Du kan se videoen lige her.

Lyt til sangen via din foretrukne platform til streaming:
Spotify
Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com