fbpx

Flying Lotus udgvier lækkert track til netflix-serie

Foto: Tim Saccenti (pressebillede)

Netflix-serien Yasuke har været over tre år undervejs. Nu er der endelig kommet en dato for, hvornår serien lander på streamingtjenesterne, men allerede nu kan vi nyde den musik der skal føre serien til dørs.

Der er godt nyt til alle fans af anime. Netflix har nemlig en ny serie i den populære japanske tegneserie-genre på vej, og til at lægge på intro- og outromusikken er den amerikanske hitmager Flying Lotus. Introsangen hedder “Black Gold” og er lavet i samarbejde med den succesfulde bassist og musiker Thundercat.

“Black Gold” er opbygget af mystiske synthesizere der sætter stemningen for det storslåede univers, der kommer til at løbe over skærmen i den animerede tegneserie. Bag synthesizerne lægger en elegant falsetvokal der omringer det svævende univers, og samtidig med at det er en god popsang, er tro mod den japanske stil.
Lyt til singlen her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com