fbpx

FORPREMIERE: Kristofer Greczula er ude med betagende musikvideo

Foto: King Kunta / Streetchic Media  (pressebillede)

Nogen artister har hele pakken. Den store stemme, den store personlighed og den unikke evne der skal til for at forføre sine lyttere. I sin nye single “Leaving You For Another” viser Kristofer Greczula at han har noget, der minder om. Og i dag har vi fornøjelsen af at have forpremiere på sangen og den smukke, tilhørende musikvideo.

Følelserne er helt uden på tøjet i Kristofer Greczulas nye single ” Leaving You For Another”, og i et poppet univers med insisterende klaverspil som fundament, krænger den dygtige svenske sanger sin sjæl i storslåede lydmæssige omgivelser. Til sangen følger desuden en betagende musikvideo, der komplimenterer de følelsesmæssige udtryk, sangen har at byde på. Om musikvideoen fortæller Kristofer Greczula selv:

– Som spøgelset af emotionel turbulens følger videoen et par gennem deres kaotiske op- og nedture. Vi ser Kristofer som en skygge, der observerer og trøster dem, såvel som han udtrykker eksplosiv intensitet og passion på stranden i hans hjemby Falkenberg, hvor drømmen om at blive den artist han er i dag begyndte.

Sangen og videoen indeholder både kærlighed, frustration og vrede og man kan ikke andet end at blive betaget af Kristofer Greczula, når han står der på stranden i iturevet tøj og synger sine følelser ud af hjertets fulde kraft. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere videoen her og give dig mulighed for at se den – før alle andre. Værsgo at lade dig forføre af Kristofer Greczulas “Leaving You For Another”.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com