fbpx

Grøn Koncert sataser på at blive en realitet – Ny ambitiøs plan for ansvarlig afvikling

Foto: Morten Rygaard (pressebillede)

Så er der godt nyt til de håbefulde, koncertglade mennesker, der elsker at nyde musik og en kold fad i solens stråler.

Grøn koncert har delt en strålende nyhed, der bringer håb til alle de koncertglade mennesker i Danmark. De har lagt en plan og udviklet et nyt koncertformat ud fra ønsket om at afvikle koncerterne, og at publikum og alle involverede parter er trygge. Et af de nye tiltag er, at der maksimalt kan være 10.000 publikummer på en koncertdag, hvoraf de publikummer bliver inddelt i sektioner af maksimalt 1000 personer. Disse sektioner kan så skaleres efter gældende retningslinjer og har egne mad- og ølboder foruden toiletfaciliteter. Derudover fordobles antallet af koncerter fra 8 til 16 koncerter.

Der er altså håb forude for at afvikle store koncerter, og måske festivaler, med det nye innovative format. Mere information omkring projektet fremgår på Grøn Koncerts hjemmeside.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com