fbpx

Har du også brug for en Baby Guide? Soéls nye single letter presset

Foto: Mads Siggaard (pressebillede)

Når der sker store skift i livet, kan man tit blive ramt af følelsen af usikkerhed, tvivl og forvirring. Den følelse ramte i den grad den spirrende popsanger Soél, da hun blev gravid. Hendes nye single “Baby Guide” er en humoristisk, og enormt ørehængende, fortælling om det kaos, der indfinder sig, når man finder ud af, at man skal være forældre.

// I need a baby guide now // Der er vist garanti for, at den sætning sidder fast i hovedet efter første gennemlytning af Soéls nye single “Baby Guide”. Omkvædet er nemlig super cathcy, og Soél formår at ramme den der magiske grænse mellem den grundige sangskrivning og den selvironiske tekst. Sangen udspringer af Soéls egen graviditet, og blev faktisk skrevet få dage inden hun gik i fødsel. Her følte hun sig nødsaget til at komme ud med de frustrationer og usikkerheder hun havde, og humoren blev et vigtigt redskab for hende.

Soél fortæller selv om singlen:

Hvis der sidder nogle (kommende) mødre derude, der kan genkende en lille smule fra dem selv og måske trække på smilebåndet over det eller bare nynne med, så vil det være fantastisk. Uanset hvad synes jeg ikke, der er noget forkert i at føle sig lidt fortabt i både en graviditet og i forældrerollen efterfølgende. Måske gør det lidt nemmere at vi kan grine lidt af det?

Jeg tror vi er mange der, ligesom Soél, ville ønske at der fulgte en guide med til de store livsændringer. Gudskelov at vi kan grine af det.
Lyt til den fede single, og sænk skuldrene:
Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com