fbpx

Hun har gjort det igen: Jadas nye sang er både rørende og opløftende

Foto: Andreas Bach (pressebillede)

Der er (endelig) ny lyd fra Jada, som senest har udgivet den eminente single “On Me”. I dag er hun så tilbage med den storslåede nye sang “I’m Back”.

Vi har glædet os helt vildt til, at Jada i dag skulle løfte sløret for sin nyeste sang “I’m Back”. Sangen er en storslået og personlig hyldest til det at tvivle på sig selv, for derefter at finde vejen tilbage til at tro på sig selv. Jada afslører at hun i sangskrivningsprocessen har været inspireret af Dido, Beyonce og sig selv; Fra Dido henter hun den helt særlige evne til at tale om store følelser på en ligetil og simpel måde, fra Beyonce kommer det storslåede og dramatiske lydunivers og fra sig selv kanaliserer hun sin evne til at være tro mod sig selv. Resultatet er en smuk og ørehængende sang, hvor Jadas imponerende vokal står stærkt frem. Man kan let forestille sig de kuldegysninger en live-optræden med “I’m Back”, kommer til at fremvække i et publikum. Vi kan næsten ikke vente på igen at stå til koncert med en tåre i øjenkrogen og måbende ansigtsudtryk, når Jada blæser os omkuld med sin prægtige stemme.
Du kan høre “I’m Back” der hvor du streamer musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com