fbpx

Hvordan lyder Mac Miller i hænderne på et norsk instrumentalband?

Foto: Nikolai Grasaasen (pressebillede)

Det lovpriste, norske band Orions Belte er for nylig udkommet med det anmelderroste album ‘Villa Amorini’. Nu er de ovenikøbet klar med et eksperimenterende lydprojekt, i samarbejde med Aquarium Drunkard’s Lagniappe Sessions.

Orions Belte har begivet sig ud i en ret særlig live-session. Sammen med den amerikanske blog Aquarium Drunkard har de indspillet en konceptuel session til sitets projekt; Lagniappe Sessions. Det anderledes ved denne slags session er, at indspilningen kun foregår over lyd, og at bandet ikke spiller deres egne sange. Derfor kan man altså høre Orions Belte spille først Mac Millers “2009” og derefter Danzigs “I Am Demon”. Hver af sangene udfoldes over omtrent fem minutter, som man absolut ikke bør frarøve sig selv fra, at bruge på at lytte til disse covernumre.

Lyd-sessionen giver god anledning til at musiknørde lidt, og dykke ned i både originalsangene og fortolkningerne fra Orions Belte, som er absolut glimrende. Hele molevitten er at finde på Aquarium Drunkards hjemmeside, og på bandets Spotify.

Find den her:
Spotify

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com