fbpx

Ingen kan sidde stille, når de hører BATHSHEBAs nye single

Foto: Universal Music (pressebillede)

BATHSHEBA er en rising star, som længe har haft vores skærpede opmærksomhed. Vi var tæt på at få kaffen galt i halsen (af bare glæde), da vi så at hun har teamet op med den producerende halvdel af Benal.

BATHSHEBA imponerede for nylig med den hårdtslående single “LALA”, der med realisme-tjekkende lyrik og musikalske finesser, røg direkte ind som nummer et på den lytterbaserede P3 Liste. Nu er hun ved at varme op til at udgive sin debut-EP, og det gør hun med den spritnye single “Run”. Nummeret er skabt i samarbejde med selveste Magnus Albert, som de fleste nok kender fra Benal. Sammen har de to musikere bragt et energisk track til live, der virkelig inviterer til dans. “Run” eksperimenterer med genrer såsom house, pop og traditionel nigeriansk musik. Det er næsten en underdrivelse at sige, at der er fuld fart på det her nummer. Rettere sagt er det en eksplosion af fed produktion, højt tempo, skøn vokal og vellykket genremix. BATHSHEBA og Magnus Albert sender således et kæmpe skud ud til alle dem, der trænger til at sætte gang i fødderne på en solrig fredag.

Du kan høre “Run”, der hvor du streamer musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com