fbpx

Ivan$ito er den næste i rækken til VEGAs Wednesday Sessions

Foto: VEGA PR (pressebillede)

Endnu en gang har VEGA lukket en super artist indenfor i deres koncert- og interviewformat.

VEGA har slået dørene op for endnu en dansk artist i deres Wednesday Sessions. Denne gang er det IVAN$ITO, der spiller et par numre og deltager i en mild afhøring. Til Wednesday Sessions opfører IVAN$ITO nogle akustiske versioner af sine numre akkompagneret af akustisk guitar og cajon – et meget intimt setup, der får vokalen til at fremstå soleklart. Tilbage i 2020 udgav IVAN$ITO sit album Everything is Reggaeton, hvorpå dansk-chileneren blander nordiske melankolske melodier med latinamerikanske rytmer.

Du kan se IVAN$ITOs Wednesday Session på VEGAs hjemmeside.

Tags:
,
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com