fbpx

Jærv deler akustisk single

Foto: Anna Kabana (pressebillede)

Med deres nye single “Giv Mig Mere” fører Jærv lytteren ind i et mørk og akustisk univers.

Jærvs nye single “Giv Mig Mere” har et nyt og anderledes sonisk udtryk sammenlignet med deres øvrige værker. Sangen handler om en altomsluttende trang til, at søge at opleve mere af det i livet, der kan få hjertet til at slå en ekstra gang. Om at lade sig fuldstændigt fordybe og fortabe sig – på godt og ondt. Den akustiske guitar komplimenterer fint den lette og lyse vokal der hænger som en fin lysekrone over de øvrige instrumenter.

Desuden er der godt nyt til fans af livemusik, du kan nemlig opleve Jærv på Lille Vega den 22. oktober.

Lyt til “Giv Mig Mere” på Spotify.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com