fbpx

Jamie Myers’ nye single er dyster og jazzy

Foto: Shane Benson (pressebillede)

Den britiske singer-songwriter Jamie Myers debuterede i februar singlen “Midnight Marquee”, der blev vel modtaget i hjemlandet. Nu er han tilbage med den stærke opfølger “Shade” der bevæger sig i et noget mørkere univers en debuten.

Mange kunstnere har gennem tiden vist, at man kan komme rigtig langt, ved at følge den klassiske opskrift på en popsang. Jamie Myers går i en anden retning. Den nye single “Shade” er en dyster og mørk ballade, der skifter mellem at udvise håb med en lys vokal, og udvise følelsen af magtesløshed med en dyb, hæs vokal. “Shade” ville man nok kategorisere som en popsang, men den låner mange elementer fra jazzen, der gør den både groovy og svingende. Og så klæder det den unge sangskrivers stemme utrolig godt, med den lidt støvede jazz-vibe.
Sangen er skrevet med inspiration fra den underlige situation de fleste af os befandt os i sidste sommer, da der var blå himmel og varme temperaturer, men man alligevel blev bedt om at blive indenfor. De modsatrettede beskeder der kom fra henholdsvis vejrguderne og regeringerne blev et paradoks for den unge sangskriver, og den gav altså inspirationen til at skrive “Shade”. Lyt til den groovy single her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com