fbpx

Jaydev har Christina Aguilera på hjernen

Foto: Clara Dueholm Jensen (pressebillede)

Jaydev er en ny spire på den danske hiphop-scene, og er godt i gang med at sætte sit præg på hele molevitten. Hans nye single “Christina Aguilera” er tæt på umulig ikke at synge med på – han har virkelig ramt en guldmine med det omkvæd!
Jaydev er en dansk artist med rødder i Indien. Han laver genrefusioneret hiphop, der har en enestående lyd. Jaydev påbegyndte sine musikalske udfoldelser tidligt i livet, hvor han har rappet i skateboardparker, skrevet lyrik på cigaretpakker og levet for musikken. Nu er han kommet hele vejen fra skateparken til streamingtjenesterne med “Christina Aguilera”, som er et skarpt produceret og super fængende nummer. Sangteksten kredser om at drømme sig hen til en post-pandemi verden, hvor solrige Los Angeles og Christina Aguilera, er alt der behøver at fylde i tankerummet. Man fornemmer Jaydevs inspiration fra 90’ernes hiphop- og popguldalder, når omkvædet brager afsted med catchy rim og masser af attitude. Singlen er desuden den første af sin slags fra den spirende artist – og sikke en debut at lægge ud med!

Du kan høre “Christina Aguilera” dér hvor du streamer din musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com